Απειλές ακόμη και για την οικογένειά της δέχεται η δημοσιογράφος Βασιλική Σιούτημετά τις αποκαλύψεις της για την υπόθεση των 38 μεταναστών στον Εβρο που απαντούσαν σε όσα είχε δημοσιεύσει το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Σύμφωνα με όσα η ίδια καταγγέλλει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, κάποιοι της στέλνουν μηνύματα εκφοβισμού, στοχοποιώντας ακόμη και τα μέλη της οικογένειάς της.


Γράφει η Βασ. Σιούτη: «Φαίνεται ότι το ρεπορτάζ για Έβρο & Spiegel ενόχλησε. Δεν περίμενα κάποιοι να ενοχληθούν τόσο που να με στοχοποιήσουν. Αρχικά με διαστρεβλώσεις και ψέματα, αλλά τώρα πέρασαν στις έμμεσες απειλές και στον εκφοβισμό μου ως μητέρα με διάφορα μηνύματα. Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή μου.

Κι επειδή εγώ δεν έχω ούτε πρεσβείες, ούτε υπηρεσίες, ούτε άλλα κέντρα να με στηρίζουν, εννοείται ότι θα απευθυνθώ στις νόμιμες αρχές της χώρας, από την στιγμή που απειλούμαι με μηνύματα που μου υπενθυμίζουν ότι είμαι μητέρα και δεν πρέπει να ενοχλώ».

Φαίνεται ότι το ρεπορτάζ για Έβρο & Spiegel ενόχλησε. Δεν περίμενα κάποιοι να ενοχληθούν τόσο που να με στοχοποιήσουν. Αρχικά με διαστρεβλώσεις και ψέματα, αλλά τώρα πέρασαν στις έμμεσες απειλές και στον εκφοβισμό μου ως μητέρα με διάφορα μηνύματα. Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή μου

— Vasiliki Siouti (@vassiouti) September 25, 2022


ΠΗΓΗ   hellasjournal