Εντοπίστηκε δέμα με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), σε μεταφορική εταιρεία στη Χίο

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν (3) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία


Κατασχέθηκαν -574- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης (χασίς)

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «ΑΝΚΩ», εντοπίστηκε σε μεταφορική εταιρεία στη Χίο, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, δέμα που περιείχε ναρκωτικά.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν χθες (13-09-2022) στη Χίο, τρία (3) άτομα – ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για διακίνηση 
Σύλληψη τριών ατόμων 
.

Ειδικότερα, δύο από τους συλληφθέντες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς τη στιγμή που παρέλαβαν το παραπάνω δέμα από τη μεταφορική εταιρεία, που όπως διαπιστώθηκε περιείχε νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), βάρους -574- γραμμαρίων.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι παρέλαβαν το δέμα με σκοπό να το παραδώσουν στον τρίτο εμπλεκόμενο στην υπόθεση δράστη, ο οποίος λίγο αργότερα εντοπίστηκε στη Χίο και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, τρία (3) κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους οι συλληφθέντες, ενώ όπως διακριβώθηκε τα ναρκωτικά προοριζόταν για διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου.


bordernews.gr