Συνελήφθησαν συνολικά (3) άτομα για περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών


Αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν καθημερινά στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν συνολικά τρία (3) άτομα για δύο (2) περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα:

  • Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου εντόπισαν πρωινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 34χρονο αλλοδαπό. Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών (έξοδος Σίνδου) και όπως προέκυψε από την έρευνα στο εσωτερικό του επέβαιναν 2 αλλοδαποί οι οποίοι στερούνταν παντελώς των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων.
  • Απογευματινές ώρες χθες, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης με τη συνδρομή της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νευροκοπίου, εντόπισαν στην Εγνατία Οδό (ύψος Κερδυλλίων) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 27χρονο αλλοδαπό να προπορεύεται έτερου αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε 20χρονος ομοεθνής του. Οι οδηγοί δεν συμμορφώθηκαν στα σήματα που τους έγιναν και ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν πλην όμως ακινητοποιήθηκαν στα διόδια της Ασπροβάλτας. Στο εσωτερικό των αυτοκινήτων βρεθήκαν 4 άτομα που δεν διέθεταν έγγραφα παραμονής στη Χώρα.
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας και Θέρμης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.


bordernews.gr