Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου Κρήτης μέσω του ετήσιου χορού συγκέντρωσαν λεφτά τα οποία θα διατεθούν στην αγορά ειδικού επιχειρησιακού εξοπλισμού. Μάλιστα όπως επισημαίνουν, αγόρασαν 36 επιγονατίδες μάρκας Dainese.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Όπως είχαμε ανακοινώσει τμήμα των κερδών του ετήσιου χορού μας, μεταξύ άλλων, θα διατεθεί για την αγορά ειδικού επιχειρησιακού εξοπλισμού. Για τον λόγο αυτό προβήκαμε στην αγορά 36 επιγονατίδων μάρκας ‘DAINESE’.

Τα υλικά παρέλαβαν ο Διοικητής του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μας Α/Α’ κος. Πικράκης Γεώργιος και ο Προϊστάμενος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου Α/Α’ κος. Χριστοδουλάκης Κωνσταντίνος, τα οποία θα τα παραδώσουν στους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ηρακλείου. Ο εξοπλισμός αυτός είναι απαραίτητος για την προσωπική ασφάλεια των συναδέλφων μας που στελεχώνουν την Υπηρεσία αυτή πρώτης γραμμής.

Στόχος της Ένωσης μας είναι να συνεχίσει τις προσπάθειές της ώστε ο Αστυνομικός να μπορεί να εργάζεται, όσο το δυνατόν, σε καλύτερες συνθήκες ασφαλείας σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη αστυνομική καθημερινότητα.

Πηγή lawandorder.gr