Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.


Δύο άτομα τραυματίστηκαν μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς στον καταυλισμό Ρομά «Αγία Σοφία», στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα άτομο σε κατάσταση μέθης άρχισε να πυροβολεί. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν προηγήθηκε κάποιο επεισόδιο. Μία εξάχρονη τραυματίστηκε ελαφρά ενώ και ένα ακόμα άτομο φέρεται να τραυματίστηκε πιο σοβαρά. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Πιο σοβαρή η κατάσταση της 40χρονης

Τα δύο τραυματισμένα άτομα παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με την 40χρονη, που μετέβη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, να είναι πιο σοβαρά καθώς, μετά τους πυροβολισμούς, φέρεται να αιμορραγούσε σε ζωτικό όργανο του σώματός της.

Αντίθετα, οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό της 6χρονης, είναι ενθαρρυντικές, καθώς κάνουν λόγο για κακώσεις στο πρόσωπο από φυσίγγια.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, τα αίτια της συμπλοκής κατά την οποία βγήκαν όπλα στον καταυλισμό, δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, ενώ το περιστατικό διερευνάται από τις αστυνομικές αρχές.

Πηγή newpost.gr