Αποκλειστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα από την άγρια επίθεση που δέχτηκε αστυνομικός στην πλατεία Αμερικής, από σκύλο Rottweiler που απελευθέρωσε ένας άνδρας που εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών, φέρνει στη δημοσιότητα το L&O.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο άτυχος ειδικός φρουρός δέχτηκε το δάγκωμα του μεγαλοσώμου σκύλου στο ύψος του αγκώνα του αριστερού χεριού του.

Μάλιστα, δευτερόλεπτα μετά την επίθεση του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από περίοικους οι οποίοι του έδεσαν το χέρι με γάζα, πριν μεταφερθεί για την παροχή πρώτων βοηθειών στο «401 Στρατιωτικό νοσοκομείο».


Σημειώνεται πως αφορμή για το πρωτοφανές περιστατικό, που αποκάλυψε το L&O, στάθηκε ο εντοπισμός 2,2 γραμμαρίων κάνναβης, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στην κατοχή του Α.C ηλικίας 30 ετών με καταγωγή από την Λιβύη ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο.

Μαζί του τη στιγμή εκείνη, ήταν η ιδιοκτήτρια του σκύλου, η 27χρονη Ρ.Σ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος αντιστάθηκε στην σύλληψη και άφησε ελεύθερο το σκύλο που κρατούσε , με αποτέλεσμα αυτός να επιτεθεί στον αστυνομικό Δ.Τ., ηλικίας 31 ετών, και να τον δαγκώσει στο αριστερό χέρι!ΠΗΓΗ   lawandorder.gr