Στη σύλληψη ενός 41χρονου οδηγού φορτηγού προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, καθώς εντοπίστηκε να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη της καρότσας του οχήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνολικά 26 παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν την Τρίτη (11/10) σε φορτηγό στην περιοχή του Καβαλλαρίου, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών και απετράπη η μεταφορά τους.

Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό στην περιοχή του Καβαλλαρίου εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην οροφή της καρότσας 26 αλλοδαποί, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Συνελήφθη ο 41χρονος αλλοδαπός οδηγός του οχήματος, για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακριτή Ορεστιάδας για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης.


ΠΗΓΗ    thetoc.gr