Συνελήφθησαν 4 διακινητές οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών


Συνελήφθησαν χθες (27-10-2022) σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, τέσσερις (4) διακινητές, δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, χθες το πρωί στην περιφερειακή οδό Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Ακολούθως, στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας εντόπισαν και συνέλαβαν σε στάση του ΚΤΕΛ του Κισσαρίου Έβρου τον δεύτερο αλλοδαπό και τους δύο ημεδαπούς διακινητές, διότι όπως προέκυψε μετέφεραν από κοινού το παραπάνω όχημα στην περιοχή όπου το παρέλαβε ο αλλοδαπός οδηγός – διακινητής για την προώθηση των τριών μη νόμιμων μεταναστών.

Κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.


bordernews.gr