Συνελήφθη αλλοδαπός στο Ρέθυμνο για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια


Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψηςΣύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 22 Σεπτεμβρίου ανήλικη 14 ετών έκοψε τις φλέβες της με ξυραφάκι. Ένα μήνα αργότερα, στις 24 Οκτωβρίου, συνελήφθη ο παππούς της για τον βιασμό της από την τρυφερή ηλικία των 5 ή των 6 ετών. Η 14χρονη εκμυστηρεύθηκε σε νοσηλεύτρια την φρίκη που έζησε

Το κουβάρι της φρικτής αυτής ιστορίας, που φέρεται να διαδραματιζόταν για χρόνια σε χωριό της ενδοχώρας του Ρεθύμνου, άρχισε να ξετυλίγεται με τη μεταφορά του κοριτσιού στο νοσοκομείο, όταν έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ανήλικη Ινδή, νιώθοντας ασφάλεια, άνοιξε την τραυματισμένη ψυχή και το στόμα της και μίλησε στο προσωπικό του νοσοκομείου για τα όσα βίωνε από τα 4 της χρόνια. Τότε, σύμφωνα με τα όσα είπε το κορίτσι, ο παππούς της, ηλικίας 68 ετών, φέρεται να την έβαζε να παρακολουθεί πορνό, ενώ στα 5 ή στα 6 χρόνια της – δεν ήταν σε θέση να ανακαλέσει το πότε με ακρίβεια – την βίασε. Πριν από δύο χρόνια επιχείρησε να επαναλάβει την πράξη του, όμως η είσοδος στο δωμάτιο του αδερφού της μικρής, τον εμπόδισε να την ολοκληρώσει.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (24.10.2022) στο Ηράκλειο αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από κ Ανακριτή Ρεθύμνου για βιασμό ,απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής από τα έτη 2013 ή 2014 έως το 2020 σε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρεθύμνου”.


ΠΗΓΗ  finupnews.gr