Αναζητήσεις για το δράστη επιθέσεων και βιασμού ο οποίος ταυτοποιήθηκε, ενώ στο ενδεχόμενο διαφυγής του στην Αλβανία επίκειται έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης

Στην ταυτοποίηση του δράστη βιασμού της 34χρονης, σε στάση λεωφορείου στο Π.Φαληρο, τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10) και σεξουαλικής επίθεσης σε μια ακόμα γυναίκα, στην ίδια περιοχή, προχώρησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr ο «βιαστής με το τατουάζ» του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών στα στοιχεία 45χρονου Αλβανού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή. Πληροφορίες του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι ο 45χρονος Αλβανός δεν είναι σεσημασμένος, είναι πρόσφατα χωρισμένος, και αλκοολικός με διαμονή στο διαμέρισμα της μητέρας του στο Π. Φάληρο.

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλειας Αθηνών αναζητούν τον ύποπτο καθώς τα στοιχεία του προέκυψαν από την ανάλυση των βίντεο και τις περιγραφές των θυμάτων του. Τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια με δείγματα γενετικού υλικού από το όχημα της 24χρονης και τα ρούχα της 34χρονης έχουν ταυτοποιηθεί με πειστήρια που κατασχέθηκαν από το διαμέρισμα που διέμενε.

Οι Ελληνικές Αρχές, στο ενδεχόμενο ο 45χρονος να διαφύγει στον τόπο καταγωγής του, την Αλβανία, εξετάζουν την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης ενώ έχουν ενημερωθεί οι Αλβανικές Αρχές .ΠΗΓΗ    nantiareport.gr