Συνελήφθη ημεδαπός στη Χίο, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών


Κατασχέθηκαν -614- γραμμάρια περίπου ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), το χρηματικό ποσό των -630- ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας


Συνελήφθη, χθες (26-10-2022) στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο δράστης σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους -100- γραμμαρίων περίπου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα στην παραπάνω περιοχή, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «ΑΝΚΩ» βρέθηκαν, -4- νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους -514- γραμμαρίων περίπου, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των -630- ευρώ.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών προορίζονταν για διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τα ναρκωτικά, η ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου.


bordernews.gr