(5) συλλήψεις για το χθεσινό επεισόδιο στην Πλατεία Πάρκου Λαμίας


Πέντε (5) ημεδαποί συνελήφθησαν χθες (03-11-2022) το βράδυ στη Λαμία, με τις κατηγορίες της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, νωρίτερα χθες το βράδυ στην Πλατεία Πάρκου Λαμίας, κατά τη διάρκεια βεβαίωσης τροχονομικής παράβασης (παράνομη στάθμευση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας εκ των συλληφθέντων), επιτέθηκαν απρόκλητα σε δύο Δημοτικούς Αστυνομικούς που εκτελούσαν τα καθήκοντά τους, καθώς και σε έναν πολίτη που προσέτρεξε αυθόρμητα να τους βοηθήσει, ενώ προκάλεσαν φθορές στο περιπολικό αυτοκίνητο της Δημοτικής Αστυνομίας Λαμίας.

Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, αμέσως εντοπίστηκαν, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, για την παροχή ιατρικής φροντίδας και ο ένας Δημοτικός Αστυνομικός και ο πολίτης αποχώρησαν, ενώ ο δεύτερος Δημοτικός Αστυνομικός παρέμεινε για νοσηλεία, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο ζωής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας.


bordernews.gr