Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και της Ο.Π.Κ.Ε. Βόλβης, συνέλαβαν τέσσερα άτομα για δύο περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς ατόμων που στερούνται εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην χώρα.

Αναλυτικότερα:

• Το απόγευμα της Κυριακής στην Επαρχιακή Οδό Λαγυνών – Φιλύρου, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 29χρονο αλλοδαπό, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός σε έτερο όχημα που ακολουθούσε και οδηγούσε 27χρονος αλλοδαπός στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν τρία άτομα χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.

• Το πρωί της Δευτέρας στη Εγνατία Οδό (διόδια Ασπροβάλτας) εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 49χρονο Έλληνα και συνοδηγό 35χρονο αλλοδαπό με το οποίο μετέφεραν έξι παράτυπους αλλοδαπούς, δύο εκ των οποίων βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Μυγδονίας αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.ΠΗΓΗ     thestival.gr