Κοζάνη : Έσωσε τη ζωή Αστυνομικού 

Υπάλληλος καταστήματος εστίασης έσωσε τη ζωή Αστυνομικού δίνοντας τις πρώτες βοήθειεςΑναστάτωση επικράτησε την Δευτέρα στην Κοζάνη σε κατάστημα εστίασης, όταν αστυνομικός κατά τη διάρκεια του φαγητού του πνίγηκε .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο Αστυνομικός κατά τη διάρκεια που επισκέφθηκε κατάστημα εστίασης προκειμένου να πάρει σάντουιτς, στα πρώτα δευτερόλεπτα που έτρωγε φαίνεται να έφραξε η αναπνευστική του οδός.
Οι παρευρισκόμενοι πελάτες καθώς και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος σάστισαν, αφού δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν, ενώ ούτε ο ίδιος ήταν σε θέση να ζητήσει βοήθεια .

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το θέαμα ήταν σοκαριστικό, αφού ο Αστυνομικός βρισκόταν στο έδαφος προσπαθώντας να αναπνεύσει, αλλά και χωρίς να μπορεί να δώσει να καταλάβουν οι παρευρισκόμενοι, το τι μπορεί να του συμβαίνει.

Γυναίκα υπάλληλος του καταστήματος εστίασης που δούλευε εκείνη την ώρα, αντέδρασε ψύχραιμα, πλησίασε τον Αστυνομικό και πιέζοντας τον στο διάφραγμα, κατάφερε να αποφράξει την αναπνευστική του οδό.
Ο αστυνομικός επανήλθε χάρη στις πρώτες βοήθειες της υπαλλήλου.

ΠΗΓΗ   kozanilife.gr