Σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς εντοπίστηκαν μέσα σε σάκους πάνω από 74 κιλά κάνναβης

Οι μεθοδικές ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, είχαν ως αποτέλεσμα την αποτροπή της εισαγωγής στην ελληνική επικράτεια μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Για την υπόθεση συνελήφθη στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, αλλοδαπός άνδρας για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή κάνναβης καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, χθες (8 Νοεμβρίου 2022) τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς ο ανωτέρω αλλοδαπός, που όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει νωρίτερα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο, μαζί με συνεργό του.

Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 4 σάκοι, μέσα στους οποίους υπήρχαν συνολικά 70 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 74 κιλών και 370 γραμμαρίων, που όπως προέκυψε μετέφεραν οι δύο ανωτέρω και απέρριψαν στην προσπάθεια τους να διαφύγουν.

Επίσης, κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του ανωτέρω συλληφθέντα.
Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του συνεργού του.

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού τύπου δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.
Πηγή astynomia.gr