Θύμα βίας από τον 40χρονο σύζυγό της έπεσε μια 46χρονη στον Βόλο και ο γιος της από τον πρώτο γάμο. 


Ο καυγάς ξέσπασε στο σπίτι τα ξημερώματα της Παρασκευής και όταν ο 40χρονος άρχισε να βρίζει, να απειλεί και να χτυπάει τον γιο της, η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία. Εκτός εαυτού ο 40χρονος επιτέθηκε και στους αστυνομικούς, με κλωτσιές, μπουνιές και ύβρεις, με αποτέλεσμα να κατατεθεί μήνυση σε βάρος του τόσο από τους ένστολους, όσο από τη σύζυγό του και τον γιο της.

Χθες ο «νταής» οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για ενδοικογενειακή απειλή και άσκηση βίας, ωστόσο το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει προθεσμία στο ζευγάρι μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, προκειμένου να διερευνήσουν την πιθανότητα ποινικής διαμεβολάβησης. Ο 40χρονος παραδέχτηκε, πάντως, ότι έχει πρόβλημα με το ποτό και ότι κάθε φορά που πίνει, χάνει τον έλεγχο και δημιουργεί προβλήματα.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με τη δικογραφία, άρχισε να καυγαδίζει με τη σύζυγό του, παρουσία του γιου της και, παρά τις εκκλήσεις της γυναίκας του να σταματήσει, εκείνος συνέχισε εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές προς μάνα και γιο. «Θα σας εξαφανίσω όλους, να δείτε τι θα πάθετε… Θα τον σκοτώσω, θα τον θάψω και θα τον βρούνε νεκρό…», φέρεται να είπε ο 40χρονος, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, χτύπησε τον γιο της γυναίκας του στο πρόσωπο και του προκάλεσε μώλωπες.

Η γυναίκα τρομοκρατημένη ειδοποίησε την αστυνομία και στο σπίτι μετέβησαν λίγο αργότερα 3 αστυνομικοί. Μόλις τους αντίκρισε ο 40χρονος, άρχισε να τους απειλεί και στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, τραυμάτισε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό και κλώτσησε τον δεύτερο.

Ακολούθησε η κατάθεση μηνύσεων και του ασκήθηκε δίωξη για απειλή σε βάρος της συζύγου, εξύβριση κατά συρροή, ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, βία κατά υπαλλήλων κατά συρροή, απειλή κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη κατά συρροή.

ΠΗΓΗ   gegonota.news