Οργή και αγανάκτηση επικρατεί από το πρωί σε δεκάδες οικογένειες που διαμένουν στην περιοχή των Δασκάλων στην πόλη της Ρόδου, καθώς με το πρώτο φως της ημέρας είδαν τα οχήματά τους να έχουν σχισμένα και διαλυμένα όλα τους τα λάστιχα.

Η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ είναι εξαιρετικά σοβαρή και για τον λόγο αυτό ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας. Οι κάτοικοι, μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ πριν από λίγο, είπαν ότι έχουν στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στις οδούς Δημ. Αναστασιάδη και Παπαθανάση, που δείχνουν 4 άτομα, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, να κινούνται μέσα στο σκοτάδι και να τρυπούν τα λάστιχα των αυτοκινήτων.

Η πρώτη αποτίμηση, από την εταιρία οδικής βοήθειας ΣΙΕΧ που έγινε σήμερα το πρωί, κάνει λόγο για 60 οχήματα που υπέστησαν τις σοβαρές αυτές ζημιές και για τεράστιο κόστος και ταλαιπωρία για τους ιδιοκτήτες.

Εκτιμάται ότι είναι θέμα ωρών να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες που κινήθηκαν στις οδούς Αναστασιάδη και Παπαθανάση προκαλώντας τεράστιες φθορές στα οχήματα αυτά. Και για το λόγο αυτό, καλούνται από την Ασφάλεια Ρόδου αυτή την ώρα, ιδιοκτήτες σπιτιών κι επιχειρήσεων, να προσκομίσουν πρόσθετο υλικό από κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν.

Φώτο ΙΖΕΤ ΣΙΕΧ

Πηγή: rodiaki.gr