Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από γνωστό μπαρ της περιοχής - Τραυματίστηκε μία γυναίκα - Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Κυριακής έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη. Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από γνωστό μπαρ της πλατείας της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο νεκροί και μία γυναίκα τραυματίας. H περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως έγινε γνωστό ο πιστολέρο παραμόνευε σε μία πρασία φορώντας χειρουργική μάσκα για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και κάποια στιγμή πετάχτηκε από την κρυψώνα του και άνοιξε πυρ εναντίον των θαμώνων του μπαρ. Αμέσως μετά έσπευσε να εξαφανιστεί πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα θύματα είναι αλβανικής καταγωγής και βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του μπαρ. Μία από τις σφαίρες που έριξε ο πιστολέρο χτύπησε στην κοιλιά μία γυναίκα η οποία καθόταν σε παρακείμενο τραπέζι. Σημειώνεται πως ο ένας άνδρας άφησε επιτόπου την τελευταία του πνοή καθώς δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος πυροβολήθηκε στο στήθος και κατέληξε όταν μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η γυναίκα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις κάλυκες των 9mm ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.


Πηγή protothema.gr