Οι ληστές άρπαξαν ένα κινητό, αλλά το πέταξαν και άρχισαν να τρέχουν όταν έφτασε η αστυνομία…


Δύο 18χρονα παιδιά έπεσαν θύμα ληστείας, λίγο πριν τις 22:00’ το βράδυ της Τετάρτης (4/1) δίπλα στην πεζογέφυρα του Σταθμού του ΟΣΕ μεταξύ των οδών Σμύρνης και Κωνσταντινουπόλεως.

Τα παιδιά περνούσαν από το σημείο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport δύο άλλα νεαρά άτομα που μιλούσαν Αλβανικά τους πλησίασαν και τους απείλησαν να τους δώσουν ότι είχαν επάνω τους!

Μάλιστα τους έκαναν κανονική σωματική έρευνα διαπιστώνοντας ότι δεν είχαν λεφτά επάνω τους και τότε άρπαξαν το κινητό του ενός, χτυπώντας τον με μπουνιές! Η αντανακλαστική αντίδραση του νεαρού να αμυνθεί, ανάγκασε τον έναν εκ των ληστών να του προτάξει όπλο! Την ίδια ώρα ο δεύτερος των ληστών έβγαλε από την τσέπη του σουγιά με αποτέλεσμα τα δύο 18χρονα παιδιά να τρομοκρατηθούν. Μάλιστα τους απείλησαν να μην πουν τίποτα στην αστυνομία για να μη βρουν μπελά.

Ευτυχώς, κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τις αρχικές φωνές και είδαν το σκηνικό ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο ακριβώς σε δύο λεπτά. Επίσης δύο νεαρά κορίτσια που έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από το σημείο τρομοκρατήθηκαν επίσης και βρήκαν καταφύγιο σε παρακείμενο οίκημα.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο που μας έστειλε αναγνώστρια που κάλεσε και την αστυνομία:

Μόλις ο ένας ληστής είδε την αστυνομία φώναξε με σπαστά Ελληνικά στον άλλον και το έβαλαν στα πόδια, ενώ το κινητό των παιδιών βρέθηκε πεταμένο λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο της ληστείας.

Ακολούθησαν επιστάμενες αναζητήσεις και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport έγιναν και προσαγωγές.


ΠΗΓΗ lamiareport.gr