Σαλαμίνα: Επεισοδιακή καταδίωξη μηχανής – Τραυματίστηκε αστυνομικός


Καταδίωξη που θυμίζει «γουέστερν» εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (20/1) στη Σαλαμίνα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στις 22.50, στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα), άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα προκειμένου να γίνει ο σχετικός αστυνομικός έλεγχος.

Η μοτοσικλέτα δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στην ευρύτερη περιοχή της Σαλαμίνας, η οποία διήρκησε περίπου 20 λεπτά. Η μηχανή επί της οδού Λεωφόρου Σαλαμίνος προσέκρουσε σε αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει, όμως ούτε τότε σταμάτησε. Έτσι η καταδίωξη συνεχίστηκε έως την οδό Ταξιαρχών (περιοχή Τορόντο). Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο σημείο αυτό η ομάδα ΔΙΑΣ εγκλώβισε το καταδιωκόμενο όχημα, το οποίο έπεσε πάνω στην μηχανή των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εξ αυτών.

Ο οδηγός της καταδιωκόμενης μηχανής διέφυγε από το σημείο, ενώ η συνοδηγός προσήχθη.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός, συνοδεία περιπολικού, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Σαλαμίνας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο 401. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει κακώσεις στον μηρό και το γόνατο, όμως δεν θα χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μηχανή είχε κλαπεί τον Ιανουάριο στο Περιστέρι.

ΠΗΓΗ   enikos.gr