Εντοπίστηκε στη Ρόδο κατάστημα στο οποίο διεξάγονταν «τζόγος»


Συνελήφθησαν (12) άτομα για διοργάνωση και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια


Την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023 το βράδυ εντοπίστηκε στη πόλη της Ρόδου, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο διεξάγονταν παράνομος «τζόγος».

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε., έντεκα ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας 
για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον υπεύθυνο του καταστήματος και έντεκα άτομα – παίκτες.

Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο υπεύθυνος της επιχείρησης είχε διοργανώσει τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου «TEXAS HOLD’ EM – POKER» με τη συμμετοχή «DEALER» και παικτών χρησιμοποιώντας μάρκες και τραπουλόχαρτα σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι.

Για τη συμμετοχή στο παράνομο παιχνίδι, προκαταβάλλονταν από τους παίκτες χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε σε ανάλογης αξίας μάρκες.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 484 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας, τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 765 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Οι συλλήψεις είναι αποτέλεσμα επιχειρησιακού σχεδιασμού και δράσεων των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου που εστιάζουν στην καταπολέμηση της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων.


bordernews.gr