Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών πραγματοποίησε το πρωΐ της Τρίτης στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας την κοπή της Βασιλόπιτας.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο Βουλευτής Ν.Δ Στέργιος Γιαννάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Δούβαλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, ο αστυνομικός διευθυντής Πρέβεζας Παναγιώτης Κόκκαλης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Δημήτριος Κώτσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας Βαγγέλης Μυλωνάς, ο πρόεδρος Διεθνής Ένωση Αστυνομικών της τοπικής διοίκησης Πρέβεζας Σοφοκλής Κίτσιος το επίτιμο μέλος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Γιώργος Κυριακίδης, μέλη του Δ.Σ, ο υποστράτηγος Ε.Α Δημήτρης Σιόρεντας, πολλοί αξιωματικοί και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Πρέβεζας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο αρχιφύλακας Δημήτριος Πάσχος, ο οποίος πέρυσι κατά την διάρκεια υπηρεσίες στην αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου μαζί με συναδέλφους μπήκαν σε σπίτι που είχε πάρει φωτιά και έσωσαν την οικογένεια που διέμενε σε αυτό.
Ο Θωμάς Κολιοφώτης ήταν ο τυχερός που πέτυχε το φλουρί της Βασιλόπιτας, ο οποίος παρέλαβε και τα δώρα από τον Σοφοκλή Κίτσιο.