Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 2η εθελοντική αιμοδοσία στην μνήμη του αδικοχαμένου Συνοριακού Φύλακα Ραφαήλ Σεϊρλή, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοσίας Συνοριακών Φυλάκων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν , αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που ευαισθητοποιήθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον Δήμος Ανατολικής Σάμου - Municipality of Eastern Samos και τον Δήμαρχο κο. Georgios Stantzos για την έμπρακτη στήριξη του στην κίνησή μας αυτή να δώσουμε "ζωή" σε όσους το έχουν ανάγκη και να αποδώσουμε φόρο τιμής στον Ραφαήλ.

Τέλος πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ, αξίζουν στο εξαιρετικό προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσία ΓΝ Σάμου , που καθ'όλη την διάρκεια της αιμοδοσίας, στάθηκαν στο πλευρό μας ώστε να ολοκληρωθεί το εγχείρημα αυτό με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ‼️

Οι συνοριοφύλακες της Σάμου είμαστε οικογένεια. Δεν ξεχνάμε και θα είμαστε στο πλευρό της οικογένειας του Ραφαήλ κρατώντας την μνήμη του ζωντανή.



Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΦΥ.Σ.

Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος












bordernews.gr