Συνελήφθη 31χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών


Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη 31χρονου αλλοδαπού, που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά ατόμων τα οποία στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (21-02-2023) στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (πλησίον Ασπροβάλτας), αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν σήμα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα κατευθυνόμενος σε Επαρχιακή Οδό, όπου ακινητοποιήθηκε σε χωράφι.

Κατά την ακινητοποίηση του οχήματος ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν τέσσερις (4) αλλοδαποί, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα μεταφοράς για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τον προηγούμενο μήνα σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής και δύο (2) κινητά τηλέφωνα του οδηγού.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


bordernews.gr