Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών


Κατασχέθηκαν περισσότερα από (450) γραμμάρια κάνναβης, εννέα φυτά της ναρκωτικής ουσίας και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Γαστούνη
, από αστυνομικούς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, αξιοποιώντας πληροφορίες πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του άνδρα, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν 456 γραμμάρια κάνναβης, η οποία ήταν διαμοιρασμένη σε 17 ανισοβαρείς συσκευασίες.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη του συλληφθέντα οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε πλαστικές γλάστρες εννέα φυτά κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο κατηγορούμενος είχε εγκαταστήσει για την ανάπτυξη των φυτών ηλεκτρικό λαπτήρα με κάτοπτρο αντανάκλασης.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν στους χώρους των ερευνών ως πειστήρια μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πλήθος πλαστικών, διάφανων σφραγιζόμενων συσκευασιών και ένα μεταλλικό ψαλίδι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.


bordernews.gr