Λόγια βαθιάς ευγνωμοσύνης προς την αστυνομία, ειδικά προς τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που μετέφεραν στο νοσοκομείο βρέφος δυόμισι μηνών, προ λίγων ημερών, απευθύνει η οικογένεια του μωρού.

Στην διακομιδή του βρέφους από προάστιο των Ιωαννίνων με το περιπολικό είχε αναφερθεί με σχετικό του δημοσίευμα το Epiruspost.

Η οικογένεια του μωρού απευθύνεται προς τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Βασίλη Μουσελίμη και με μία συγκινητική επιστολή απευθύνει θερμές ευχαριστίες αφού η έγκαιρη διακομιδή του μωρού ήταν σωτήρια για τη ζωή του.

Στην επιστολή αναφέρει:

«Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου απογευματινή ώρα, πλήρωμα περιπολικού της Αμέσου Δράσεως που περιπολούσε πλησίον της οικίας του υιού μου αντελήφθη τον γιο μου με τον εγγονό μου σε κατάσταση έκτακτης μεταφοράς του βρέφους 2,5 μηνών να περιμένουν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το πλήρωμα του περιπολικού μετέφερε τα παιδιά μου άμεσα και με την μέγιστη ασφάλεια στον Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου επελήφθησαν οι γιατροί.

Η κατάσταση της υγείας του εγγονού μου είναι πλέον άριστη και η άμεση βοήθεια των αστυνομικών συντέλεσε σε αυτό, εφόσον και η παραμικρή χρονική καθυστέρηση μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερα τους αστυνομικούς του περιπολικού.

Πράξεις όπως αυτή, που θέλω να τονίσω ότι δεν είναι μεμονωμένες αλλά έρχονται συνεχώς στην δημοσιότητα, τονώνουν το αίσθημα της ασφάλειας του πολίτη.

Ανθρώπινα συναισθήματα όπως αυτά που επέδειξαν οι Αστυνομικοί του περιπολικού αυξάνει την εμπιστοσύνη μας και την αγάπη που έχουμε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επαγγελματισμός, ψυχραιμία, άμεση αντίδραση και προπάντων ήθος.

Παράδειγμα προς μίμηση οι άντρες του περιπολικού.

Τα θερμά μου ευχαριστήρια».

Πηγή epiruspost.gr