Πρόκειται για μια γυναίκα και έναν άνδρα -
Πώς τους έπιασαν οι αστυνομικοί
Να φύγουν από τη χώρα επιχείρησαν δυο αλλοδαποί, μια γυναίκα και ένας άνδρας, οι οποίοι εμφανίστηκαν σε διαφορετικές ώρες στο συνοριακό σημείο ελέγχου της Κακαβιάς, αλλά συνελήφθησαν και οι δυο καθώς διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου ότι ήταν φυγόποινοι.

Πρώτη συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου η αλλοδαπή γυναίκα, που είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο άνδρας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου που διέτασσε την ανάκληση της απόλυσής του από κατάστημα κράτησης, προκειμένου να εκτίσει ποινή φυλάκισης δύο μηνών και 15 ημερών. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη φυγόποινου με καταδίκη για κλοπή

Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για κλοπή από κοινού, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών, εκκρεμούσε σε βάρος ενός άνδρα ο οποίος συνελήφθη στην Άρτα από αστυνομικούς της Ασφαλείας το μεσημέρι της Πέμπτης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Πηγή protothema.gr