Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Πρέβεζας έκοψε χθες Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 στο κέντρο ‘’Σάββας’’ στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Το Δ.Σ βράβευσε τον κ. Ντούλια Παύλο, για την προσφορά του στην Ένωση και τον κ. Πάσχο Δημήτριο για την αυτοθυσία και την αυταπάρνησή του, αφού πέρυσι κατά την διάρκεια υπηρεσίας στην αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου μαζί με συναδέλφους μπήκαν σε σπίτι που είχε πάρει φωτιά και έσωσαν την οικογένεια που διέμενε σε αυτό.

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ν.Δ. Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας, ο Διευθυντής της διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κόκκαλης Παναγιώτης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κώτσης Δημήτριος, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων ο κ. Χούλιας Παύλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ασφαλείας Πρέβεζας κ. κ. Κίτσιος Σοφοκλής, η Υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κα Στέλλα Βαρτελάτου, καθώς και ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η κα Κολιοφώτη Αγγελική.































ΠΗΓΗ   gosports.gr