Συνελήφθη στην Κυψέλη το ένα από τα μέλη της αλβανικής μαφίας, ηλικίας 23 ετών, που σκότωσαν τον υδραυλικό στη Νέα Ιωνία


Υπενθυμίζεται ότι τα επτά άτομα της “ομάδας των λιονταριών”, όπως αυτοαποκαλούνται, έφτασαν την 21η Φεβρουαρίου στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, μπήκαν σε αίθουσα VIP και συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο άντρας, αλβανικής καταγωγής, με τον οποίο είχαν διαφορές και καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον 39χρονο υδραυλικό σηκώθηκε από τη θέση του και πλησίασε τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας, όπου φέρεται να τους ρώτησε “τι θέλετε εδώ;”.

Σε εκείνο το σημείο ξεκίνησε καβγάς μεταξύ τους, ο αρχηγός της συμμορίας και ο αντίπαλός του τράβηξαν όπλο και αντάλλαξαν πυρά.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως ο 39χρονος υδραυλικός δεν ήταν παράπλευρη απώλεια, αφού οι βολές σε βάρος του ήταν στοχευμένες, όπως φαίνεται από το βίντεο του κυκλώματος ασφαλείας της καφετέριας, αλλά και όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών έφτασαν πληροφορίες που ανέφεραν πως ο αρχηγός της συμμορίας είχε προσωπικές διαφορές με τον αδερφό του θύματος.

Οι δύο ένοπλοι Αλβανοί, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, μετά το φονικό επεισόδιο διέφυγαν στη χώρα τους, γι’ αυτό αναμένεται τα εντάλματα να μετατραπούν σε ευρωπαϊκά.

Στο μεταξύ, στο μοιραίο επεισόδιο χρησιμοποιήθηκαν, με βάση όσα έχουν προκύψει από τις έρευνες, δύο όπλα, ένα περίστροφο και ένα πιστόλι.

ΠΗΓΗ   creta24.gr