Νεκρός είναι τελικά και ο 46χρονος Έλληνας οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς την Αλεξανδρούπολη, όταν έπεσε πάνω του το AUDI A4 που κινούναν στο αντίθετο ρεύμα και μετέφερε συνολικά 11 άτομα, διακινητή και λαθρομετανάστες


Ο Έλληνας οδηγός (γεννηθείς το 1977), είναι από την Αλεξανδρούπολη, εργαζόταν στους Μύλους Ουζουνόπουλου και επέστρεφε από την Κομοτηνή. Κινούταν κανονικά στο δρόμο προς την Αλεξανδρούπολη, όταν το Ι.Χ. που βλέπετε στην φωτογραφία του Evros-news.gr και μετέφερε 10 λαθρομετανάστες και τον οδηγό διακινητή, μπήκε από τον κόβο της Μάκρης στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.


Συνολικά 6 οι νεκροί, φόβοι ότι θα αυξηθούν και άλλο

Οι νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Εγνατία Οδό, έφτασαν συνολικά τους 6, αφού ένας ακόμα λαθρομετανάστης υπέκυψε στα τραύματα του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκαν συνολικά 12 άτομα, αρχικά 4 νεκροί και οι υπόλοιποι σοβαρά τραυματίες.

Μάλιστα εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα ανέβει περισσότερο, αφού από τους υπόλοιπους 6 τραυματίες που επίσης διακομίσθηκαν στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μόνο οι δύο δείχνουν να μην κινδυνεύει η ζωή τους. 

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό, ότι η Πυροσβεστική Αλεξανδρούπολης που μετέβη στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία, έανε αρκετή ώρα να απεγκλωβίσει νεκρούς κα τραυματίες από τα δύο οχήματα που είχαν παραμορφωθεί από την σφοδρή μετωπική σύγκρουση.

ΠΗΓΗ   evros-news.gr


Τι είπε για το συμβάν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας 

"Το είπαμε πολλές φορές. Τέτοιες ημέρες τα κυκλώματα "ξεσαλώνουν" γνωρίζοντας ότι εμείς έχουμε Μεγάλη Εβδομάδα και η υπηρεσία σε πολλές των περιπτώσεων μας απασχολεί σε αλλότρια καθήκοντα, αναζητώντας οι διακινητες να μεταφέρουν όσους μετανάστες μπορούν. 

Τα κυκλώματα συνεχίζουν να μην ενδιαφέρονται για τις ανθρώπινες ζωές, ούτε όσων μεταφέρουν ούτε όμως και των ανυποψίαστων οδηγών όπως ο συμπατριώτης μας που έχασε τη ζωή του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του λίγο πριν την Ανάσταση του Κυρίου. 
Σαφώς και οι ευθύνες διαμοιράζονται σε πολλούς  !!

bordernews.gr