"Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας για τον υψηλό επαγγελματισμό τους και τις συνεχείς επιτυχίες τους".

Σε συγχαρητήρια ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης, για τη νέα μεγάλη επιχειρησιακή επιτυχία της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, αναφέρει:

“Το Δ.Σ. της Ένωσής μας δηλώνει δημόσια για μία ακόμη φορά υπερήφανο για τη δράση και τη νέα μεγάλη επιτυχία της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Κομοτηνής σε κοινή επιχείρηση με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών προερχομένων από την Ομάδα Ναρκωτικών του Τ.Α. Κομοτηνής αναφορικά με τη δράση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής , καθώς και εξαγωγής ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στην Τουρκία, σε κοινή επιχείρηση με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις δύο ημεδαπών ανδρών για κατοχή και διακίνηση-εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και κατασχέθηκαν: α) ακατέργαστη κάνναβη βάρους 93 κιλών και 930 γραμμαρίων, β) ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, γ) χρηματικό ποσό 300 ευρώ, δ) δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, και ε) δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας για τον υψηλό επαγγελματισμό τους και τις συνεχείς επιτυχίες που σημειώνουν στον αγώνα τους κατά της μάστιγας των ναρκωτικών”.

ΠΗΓΗ   inkomotini.news