Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου αφουγκράζεται τις ανησυχίες των συναδέλφων και θέλοντας να τις εφησυχάσει, πραγματοποιεί συναντήσεις τόσο με την Πολιτική αλλά τόσο και με τη Φυσική Ηγεσία.

Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση μας με εκπρόσωπο τον Πρόεδρο της κ.Παπαβασιλείου Κωνσταντίνο την Δευτέρα 3 Απριλίου συναντήθηκε με τον Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία κ. Γάκη Δημήτριο. Στην συνάντηση αυτή, κύριο μέλημα του Προέδρου ήταν αυτό της μονιμότητας και της ένταξης μας στο Αστυνομικό Προσωπικό. Ο Βουλευτής απάντησε θετικά στο ζήτημα αυτό και τόνισε την αναγκαιότητα των Συνοριακών Φυλάκων στις πύλες εισόδου - εξόδου της Χώρας.

Επίσης, δόθηκε μια αναφορά και στα υπόλοιπα θέματα τα οποία δημιουργούνται μέσω αυτής της εργασιακής ομηρείας, όπως Υπηρεσία Γραφείου, αποσπάσεις, μετακινήσεις, μοριοδότηση Συναδέλφων. Ο Βουλευτής αφουγκραζόμενος τους προβληματισμούς μας τόνισε ότι όλα θα επιλυθούν μέσω της μονιμοποίησης και της ένταξης μας στο Αστυνομικό Προσωπικό.

Η Ένωση στην συνέχεια, την Πέμπτη 6 Απριλίου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της κ.Παπαβασιλειου Κωνσταντίνο και το μέλος της κ.Κατσάνο Χρήστο συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Α/Δ’ ΚΑΖΑΜΙΑ Εμμανουήλ. 

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης παρέδωσαν ένα μικρό δώρο (αντζέντα της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ) στον κ.Διευθυντή ως μια ένδειξη καλής συνεργασίας και μετέπειτα συζητήθηκαν θέματα τα οποία προβληματίζουν τους Συναδέλφους Συνοριακούς Φύλακες. Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η από κοινού προσπάθεια για νέες προσλήψεις Συνοριακών Φυλάκων στο νησί της Ρόδου. 

Ο κ.Διευθυντής μας ευχαρίστησε για το δύσκολο έργο που επιτελούμε και θα σταθεί αρωγός μας σε ό,τι τον χρειαστούμε!




bordernews.gr