ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Σύμφωνα με την Αστυνομική διεύθυνση Λάρισας:

Συνελήφθητην 16-04-2023 τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ημεδαπός, για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο προαναφερόμενος μετέβη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στον Τύρναβο, όπου αφού διέρρηξε είσοδο καταστήματος (σούπερ-μάρκετ), ιδιοκτησίας ημεδαπού, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε διάφορα είδη υπόδησης, καθώς και κλειδιά έτερης εισόδου του καταστήματος. Στη συνέχεια, ο δράστης διέφυγε με το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ωστόσο κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη την 15-04-2023 το απόγευμα στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούν διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, καθώς και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης -4- μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.


Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων:

Συνελήφθη την 15-04-2023 το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μια νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους -5,1- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη την 15-04-2023 το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, με ποινή φυλάκισης -9- μηνών και -5- ημερών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

ΠΗΓΗ   larissanet.gr