Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν πάνω από 100 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 3.530 ευρώ

Επίσης κατασχέθηκαν (2) δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα

Συνελήφθησαν χθες (26.05.2025) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε 36χρονος ημεδαπός κατά το χρόνο που οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προμήθευε 33χρονο ημεδαπό ο οποίος επέβαινε επίσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με ποσότητα κοκαΐνης και ακινητοποιήθηκαν. Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του 33χρονου ποσότητα κοκαΐνης βάρους 109 γραμμαρίων και στην κατοχή του 36χρονου το χρηματικό ποσό των 3.280 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 36χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ενώ τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.


bordernews.gr