Αυτόφωρη σύλληψη 56χρονου για απόπειρα κλοπής από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν ακόμη τέσσερις (4) διαρρήξεις αυτοκινήτων που τελέστηκαν σε προγενέστερο χρόνο

Στην αυτόφωρη σύλληψη 56χρονου ημεδαπού προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του Αστυνομικού Τμήματος Παύλου Μελά για περίπτωση απόπειρας κλοπής, που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες χθες (23-05-2023) στην περιοχή της Νικόπολης.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς έθραυσε υαλοπίνακα σταθμευμένου οχήματος με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό του, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος τον ακινητοποίησε με την συνδρομή έτερων πολιτών και συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά προέκυψε ότι ο 56χρονος την 10-05-2023 είχε διαπράξει επιπλέον τέσσερις (4) διαρρήξεις οχημάτων (δύο τετελεσμένες και δύο απόπειρες), στην περιοχή της Νικόπολης, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε ένα ραδιοκασετόφωνο και ένα τσαντάκι, που περιείχε προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για απόπειρα κλοπής και εξιχνίαση κλοπών κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένων και σε απόπειρα, θα οδηγηθεί αρμοδίως.


bordernews.gr