Θεσσαλονίκη: Διακινητής μεταναστών κρύφτηκε σε κτίριο για να αποφύγει τη σύλληψη, εγκλωβίστηκε και τραυματίστηκε


Συνελήφθησαν δύο άτομα για ισάριθμες περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών

Aστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο άτομα για ισάριθμες περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα:

-Νωρίς το πρωί (12/05), σε παράδρομο της Εγνατίας οδού, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος, πλην όμως ο οδηγός του – 39χρονος ημεδαπός, δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το όχημα σε χωράφι, στην περιοχή των Διαβατών και τράπηκε σε φυγή.

Κατά την προσπάθεια του να διαφύγει και να κρυφτεί μεταξύ παραπήγματος και κτιρίου εγκλωβίστηκε και τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας τον απεγκλώβισαν, διαφυλάττοντας τη σωματική του ακεραιότητα.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν πέντε (5) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

- Νωρίς το πρωί (12/05), στην περιοχή της Ξηροκρήνης, πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε έλεγχο σε αυτοκίνητο με οδηγό 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη, καθώς στο εσωτερικό του βρέθηκαν τρεις αλλοδαποί, δύο εκ των οποίων στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

ΠΗΓΗ   thestival.gr