Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, βραδινές ώρες χθες (26-07-2023) συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Αναλυτικότερα, οι ανωτέρω, ηλικίας 36 και 23 ετών, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, διότι ο πρώτος, συνόδευε τρεις (3) αλλοδαπούς, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, προκειμένου να τους οδηγήσει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε κοντινό σημείο και εντός του οποίου ανέμενε ο δεύτερος, ως οδηγός, με σκοπό να τους μεταφέρουν σε χώρα του εξωτερικού.

Από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο συλληφθέντων, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα, δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.


bordernews.gr