Μετανάστες από Πακιστάν, Ινδία και Μπαγκλαντές.


Τρομακτική πρόβλεψη για την Τουρκία καθώς σύμφωνα με έρευνες 30 εκατομμύρια μετανάστες θα πάνε στην Τουρκία από τις γύρω χώρες.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πανεπιστημιακο, Λεβέντ Κουρνάζ, μέσα σε 20 χρόνια, «30 εκατομμύρια νέοι μετανάστες θα συρρέουν στα σύνορα της Τουρκίας και μέσα σε 10 χρόνια, οι δυτικοί τουρίστες δεν θα μπορούν να κάνουν διακοπές στην Τουρκία».

Σύμφωνα με τα δεδομένα, σε λίγα χρόνια η Τουρκία (σ.σ. και πιθανώς η Ελλάδα) θα βρεθεί αντιμέτωπη με νέο κύμα μετανάστευσης «9-10 φορές μεγαλύτερο από το σημερινό».

Την ίδια ώρα οι δυτικοί τουρίστες, «ειδικά οι Ρώσοι και οι Γερμανοί, δεν θα μπορούν να έρθουν στην Τουρκία λόγω των υψηλών φόρων άνθρακα», σημειώνεται στο sozcu.com.tr.

Τρομακτική πρόβλεψη – 30 εκατομμύρια μετανάστες θα φτάσουν στην Τουρκία – Θα έρθουν και στην Ελλάδα;

Μιλώντας στο Climate Friendly Tourism Summit που διοργάνωσε η «Orange Flag» ο Τούρκος καθηγητής δήλωσε ότι η παγκόσμια κλιματική αλλαγή θα αποτελέσει μεγάλη απειλή για την Τουρκία.

«Περισσότεροι από 30 εκατομμύρια νέοι μετανάστες θα φτάσουν στα σύνορα της Τουρκίας τα επόμενα 20 χρόνια λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη», τόνισε ενώ όπως είπε οι μετανάστες θα προέρχονται από χώρες όπως το Πακιστάν, η Ινδία και το Μπαγκλαντές που θα υπερθερμανθούν και θα ξεραθούν.

«Σήμερα, η Τουρκία ψάχνει τρόπους να αντιμετωπίσει 3-5 εκατομμύρια μετανάστες. Αλλά ο μεγαλύτερος κίνδυνος πλησιάζει. Η Τουρκία πρέπει να σχεδιάσει πώς θα αποτρέψει και θα διαχειριστεί τον κίνδυνο 30 εκατομμυρίων μεταναστών από σήμερα. Διαφορετικά, θα είναι πολύ αργά», είπε χαρακτηριστικά ο Λεβέντ Κουρνάζ.