Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα σενάρια για τον 57χρονο Π.Ρ. κάτοικο Αλεξανδρούπολης με καταγωγή από την Γεμιστή Φερών, ο οποίος σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά χτυπήθηκε από τον 33χρονο Τούρκο υπήκοο φερόμενο ως δράστη στην περιοχή του Τελωνείου των Κήπων και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης σε κρίσιμη κατάσταση

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών δεν τα κατάφερε και κατέληξε σήμερα το πρωί (Δευτέρα 10/7) επιβεβαιώνοντας τα όσα είχαν αναφερθεί από εχθές ότι η κατάστασή του χαρακτηριζόταν ως μη αναστρέψιμη.

Το περιστατικό θυμίζουμε ότι συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής όταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο Τελωνείο, ο 57χρονος ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει ώστε να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Ακολούθησε διαπληκτισμός του 57χρονου με τους οδηγούς, που είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του για να προχωρήσει, αδιαφορώντας και προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι, από όπου έχει μη αντιμετωπίσιμη αιμορραγία.

Αυτόπτης μάρτυρας δεν υπάρχει, όμως η Αστυνομία, συνέλαβε έναν 33χρονο Τούρκο μετανάστη κάτοικο Γαλλίας ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο 33χρονος Τούρκος μετανάστης αρνείται κάθε κατηγορία.

Το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί την Τρίτη το πρωί στις 10 στον Ανακριτή Αλεξανδρουπόλεως.


ΠΗΓΗ focustonevro.gr