Δευτερο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ανυποψίαστο οικογενειάρχη μετά από την ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος λαθροδιακινητη μέσα σε διάστημα 3 μηνών.

Δεν είναι μόνο η αγανάκτηση και ο θυμός των πολιτών για τη μη διασφάλιση του αισθήματος ασφάλειας , πλέον είναι και ο φόβος που αισθάνονται και δεν το δικαιούνται γιατί έχουν αποδείξει την αξία τους , σε δύσκολες περιόδους όπως το Μάρτιο του 2020!!!

Το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης οδικής συμπεριφοράς των λαθροδιακινητων τους τελευταίους μηνες τείνει σε μάστιγα και επιβάλλεται η λήψη αποφάσεων από την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου μας, λύνοντας τα χέρια των αστυνομικών και δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για την τοπική κοινωνία και για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Δεν αρκεί μόνο ο φράκτης και οι βαρυγδουπες δηλώσεις της Αθήνας και των φερέφωνων περί θωρακισμένων - απροσπέλαστων συνόρων και " κουνουπιών" , μπροστά από το φράκτη .

Η αλήθεια είναι διαφορετική, είναι αυτή που βιώνουμε καθημερινά στις υπηρεσίες μας , στα χωριά μας και πλέον στο οδικό δίκτυο.

Δερβεντλής Δημήτρης

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΒΡΟΥ

bordernews.gr