Αυτόπτης μάρτυρας καταγγέλλει ότι μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στο χωριό «κουβαλώντας» μη νόμιμους μετανάστες


Συγκρούστηκε με δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν μεταξύ άλλων και παιδιά. Τρεις πολίτες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ξάνθης

Ένα ακόμη πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα προκάλεσε διακινητής μη νόμιμων μεταναστών στη Θράκη, με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό του ίδιου, αλλά και τον τραυματισμό τριών διερχόμενων πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικοινώνησε με τον «Χ», ο οδηγός πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα από το Πόρτο Λάγος, με κατεύθυνση από Ξάνθη προς Κομοτηνή, με περιπολικό να τον καταδιώκει. Σε μία απότομη στροφή έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, ενώ στο τροχαίο ενεπλάκη και δεύτερο διερχόμενο όχημα.

Νεκρός ο οδηγός – Τρεις πολίτες τραυματίες

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ως αποτέλεσμα του τροχαίου, ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο τουμπαρισμένο όχημα κι έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ μέσα στο αμάξι υπήρχαν επίσης μη νόμιμοι μετανάστες.

Ο οδηγός συγκρούστηκε αρχικά με μεγάλη ταχύτητα με ένα όχημα, προκαλώντας καταστροφές αλλά όχι τραυματίες, ενώ η σύγκρουση με το δεύτερο όχημα, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών πολιτών, μεταξύ των οποίων κι ανήλικο παιδί. Να σημειωθεί ότι στο πρώτο όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες επέβαινε οικογένεια, η οποία επίσης είχε ανήλικο παιδί εντός.

Ο θόρυβος από το τροχαίο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο χωριό, με πλήθος πολιτών να σπεύδουν να δουν από κοντά τι συνέβη, αντικρίζοντας αποκαρδιωτικές εικόνες.

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΛΑΣ

Στις 23 Ιουλίου και ώρα 23:35, στο 26o χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ξάνθης - Κομοτηνής, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας αγνώστων στοιχείων ταυτότητας συγκρούστηκε νώτο μετωπικά με προπορευόμενο ΙΧΕ αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του και ακολούθως συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με έτερο ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη αλλοδαπή και επέβαιναν το ανήλικό τέκνο της και μία 54χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του πρώτου οχήματος και τον τραυματισμό της οδηγού και των επιβατών του τρίτου οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Πηγή xronos.gr