Τρόμος για άλλη μια φορά σήμερα το πρωί στους οδηγούς που κινούνται αμέριμνοι στο οδικό δίκτυο του Έβρου, όταν στον κόμβο Αρδανίου “δολοφόνος” διακινητής που μετέφερε λαθρομετανάστες, κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα πάνω από την Εγνατία Οδό.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που έστειλε στο Evros-news.gr οδηγός ο οποίος κινούνταν λίγο μετά τις 7.30 στην γέφυρα Αρδανίου στον κόμβο της Εγνατίας Οδού, ο λαθροδιακινητής μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για να ξεφύγει από την καταδίωξη, σκορπώντας για ακόμα μια φορά τον πανικό και τον φόβο στους διερχόμενους οδηγούς και επιβάτες αυτοκινήτων αλλά και κάθε είδους οχημάτων.


Τελικά συνελήφθη αμέσως μετά από τους Συνοριοφύλακες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην φωτογραφία μας.

Φαίνονται επίσης οι λαθρομετανάστες που μετέφερε στο πίσω μέρος αλλά και το πορτ μπαγκάζ του λευκού Ι.Χ. αυτοκινήτου-καρμανιόλα.

Να θυμίσουμε επίσης ότι στις 6 Ιουλίου, στο ίδιο περίπου σημείο και συγκεκριμένα πάνω στην γέφυρα Αρδανίου της Εγνατίας Οδού, λαθροδιακινητής έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο ενός άτυχου 70χρονου από τον Προβατώνα που κατευθύνονταν για δουλειά προς Φέρες και τον σκότωσε.

Πηγή evros-news.gr