Συμμετείχαν και περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας


Και άλλη καταδίωξη διακινητή παράνομων μεταναστών σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πέμπτης, στην οποία συμμετείχαν και περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας. 

Η καταδίωξη εντοπίστηκε τελικά στην περιοχή της Φθιώτιδας, με τη σύλληψη ενός Σύρου, με την κατηγορία της παράνομης διακίνησης μεταναστών.
Ο δράστης κινούνταν με ενοικιασμένο όχημα, αλλά οι… «ενοικιαστές» ουδέποτε φρόντισαν να το επιστρέψουν στην εταιρεία από όπου το πήραν. Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 18:00 την Πέμπτη 13 Ιουλίου στην περιοχή της Λαμίας και αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ξεκίνησαν την καταδίωξη. Με τη καθοδήγηση του Κέντρου στο «κυνήγι» μπήκε και πλήρωμα του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, ενώ δόθηκε σήμα και στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας.

Τελικά το περιπολικό της Στυλίδας μαζί με το πλήρωμα του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, μπλόκαρε το ύποπτο όχημα στα διόδια της Πελασγίας. Οδηγός του ήταν ένας 28χρονος Σύρος, που συμμορφώθηκε στις εντολές των αστυνομικών και η καταδίωξη έληξε αναίμακτα με τη σύλληψή του. Μάλιστα είναι γνωστός στις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις παράνομης διακίνησης πολιτών τρίτων χωρών και έχει καταδικαστεί στο πρόσφατο παρελθόν. 

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 8 Ιουλίου ανάλογη καταδίωξη με πρωταγωνιστή 20χρονο Σύρο στην περιοχή της Λάρισας είχε καταλήξει σε πυροβολισμό και στον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού διακινητή.

ΠΗΓΗ   thessaliatv.gr