Ήδη εχουν χάσει την ζωή τους 2 αθώοι συμπολίτες μας...


"Επειδή το κακό έχει παραγινει δεν πάει άλλο ας μαζέψουμε υπογραφές για να τοποθετήθουν καρφιά στους κόμβους στην Εγνατία οδο στον Έβρο, με τον τρόπο αυτό τα αυτοκίνητα που πάνε να μπούνε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας θα σκάνε τα λάστιχα τους και δεν θα μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα, ηδη εχουν χάσει την ζωή τους 2 αθώοι συμπολίτες μας ας μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε με αυτόν το φόβο και το άγχος."

Με αυτά τα λόγια μια ομάδα Εβριτών μαζεύουν υπογραφές μέσω ψηφίσματος στο AVAAZ προκειμένου όπως αναφέρουν να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες και να σταματήσουν οι Εβρίτες να ζουν με φόβο και άγχος. Ήδη μέχρι αυτή την στιγμή έχουν μαζευτεί 1.407 υπογραφές.

Να σημειωθεί ότι εχθές τις μεσημβρινές ώρες σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία μετά από πληροφορία ότι ένας λαθροδιακινητής κινείται στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού, η επέμβαση των Αρχών ήταν άμεση, ωστόσο η αναστάτωση δεν έλειψε καθώς ήταν η ώρα που αρκετοί οδηγοί επέστρεφαν από τις εργασίες τους ενώ άλλοι κατευθύνονταν προς την θάλασσα.

Δυστυχώς το μεταναστευτικό στον Έβρο έχει πάρει επικίνδυνη τροπή και οι κάτοικοι έχουν αρχίσει να ξεσηκώνονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  e-evros.gr