Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη πραγματοποίησε δωρεά ηλεκτρικού ποδηλάτου στο Γραφείο Τουριστικής Αστυνομίας του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων προωθώντας έτσι βιώσιμες λύσεις και στηρίζοντας εμπράκτως την τοπική κοινωνία.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο παρέχει μια οικολογική λύση μεταφοράς, με πράσινο αποτύπωμα και ελάχιστες επιπτώσεις στο περιβάλλον. Η δωρεά αυτή θα συμβάλλει σημαντικά στο έργο της Τουριστικής Αστυνομίας Μετεώρων, ενισχύοντας την αστυνομική δράση και περιορίζοντας παράλληλα τον αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Η Θεόνη Φυσικό Μεταλλικό Νερό είναι ιδιαίτερα περήφανη που συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που συνδυάζουν την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας και την περιβαλλοντική ευαισθησία. Συνεχίζουμε να δρούμε με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων και την προστασία του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές.
Άλλωστε η κοινωνική προσφορά είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο της εταιρικής ηθικής της ΘΕΟΝΗ A.E., η οποία αποτελεί ένα σταθερό παράγοντα ανάπτυξης και ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας.

bordernews.gr