Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, οι οποίοι με τον υπέρμετρο ζήλο και την μεθοδικότητα που επέδειξαν, ακόμη μια φορά επέφεραν ένα καίριο πλήγμα στον τομέα της καταπολέμησης της διακίνησης - διάδοσης ναρκωτικών ουσιών στη Λάρισα.

Με άψογο επαγγελματισμό και υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα, συνέλεξαν και αξιοποίησαν πληροφορίες για οργανωμένη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και κατάφεραν την σύλληψη τριών (3) δραστών, ενός ημεδαπού και δυο αλλοδαπών με δράση στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και προχώρησαν στην κατάσχεση: 1.031,9 γραμμ. κοκαΐνης, 187,2 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριάς ακριβείας, ναρκωτικών δισκίων, χρηματικών ποσών προερχόμενων από πώληση Ναρκωτικών, ενός πολεμικού τυφεκίου, ενός περιστρόφου, παράνομων κυνηγετικών όπλων, δυο ασυρμάτων που εξέπεμπαν στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και δυο ΙΧΕ αυτοκίνητων και μιας μοτοσυκλέτας, ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητας αυτών.

Η επιτυχία αυτή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, αποτελεί προϊόν του επαγγελματισμού και της εμπειρίας και τούτο διαφαίνεται από το γεγονός ότι οι συνάδελφοι του Τ.Δ.Ν. για ακόμη μια φορά ήρθαν στα ίχνη εμπόρων Ναρκωτικών και απέδειξαν ξανά ότι με το φιλότιμό τους και τιμώντας τον όρκο τους είναι παρόντες στον καθημερινό αγώνα κατά της μάστιγας των Ναρκωτικών».

Η Ε.Α.Λ. συνεχίζει να στηρίζει τους συναδέλφους του Τ.Δ.Ν.!!!