Συνέντευξη στην Chiosin.gr και στον Νίκο Ζερβόπουλο παραχώρησε ο αστυνομικός Κωνσταντίνος Μαρής


Μόλις πριν λίγες μέρες πήρε και το πτυχίο του στην Ιατρική. Ο Κωνσταντίνος Μαρής μεγάλωσε στις Καρυές και έχασε νωρίς τον πατέρα του. Στο tik tok πλησιάζει τους 20,000 ακολούθους ενώ του έχουν γίνει κρούσεις για να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο ίδιος τονίζει: Το 2003 έδωσα πανελλαδικές μπήκα στην λογιστική Πειραιά καθυστέρησα για ένα μικρό χρονικό διάστημα να πάω λόγω του ότι είχε πεθάνει ο πατέρας μου τότε μετά τελειώσω την λογιστική το 2008 στην στην Αθήνα και αμέσως μετά έδωσα πανελλαδικές προσπάθησε να πάω στην αστυνομία έχασα τη σχολή για λίγα μόρια και ξανά έδωσα το επόμενο έτος και μπήκα. Το 2017 ξαναέδωσα κατατακτήριες και μπήκα στην ιατρική όπου και αποφοίτησα φέτος τον Ιούλιο. Ταυτόχρονα κάνω και ένα μεταπτυχιακό καρδιοαγγειακές παθήσεις !




Στη φωτογραφία είναι η διευθύντρια του κ. Παπαγεωργόπουλου Παρασκευή που όπως τονίζει: με έχει βοηθήσει πολύ στη διαδρομή μου με την ιατρική και είναι ένα από τα σημαντικά πρόσωπα που με έχουν στηρίξει όπως και η διεύθυνση τροχαίας και το προσωπικό το οποίο το ευχαριστώ απ’την καρδιά μου για όλη αυτή την βοήθεια που μου έχει δώσει και με έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει.


ΤΟ ΤΙΚ-ΤΟΚ ΤΟΥ
https://www.tiktok.com/@konstantinosmaris?_t=8dgbfAV1qn4&_r=1&fbclid=IwAR0yoIANu-fswQublKSqAe4zlw2KNY4O47qryDM7-unKbA72uKRDGjg_TCc


ΠΗΓΗ   chiosin.gr