Το φαινόμενο που πρωτοεμφανίστηκε στον Έβρο παίρνει διαστάσεις - Τι λέει ο πρόεδρος των Αστυνομικών


Σε αστυνομικές περιπέτειες του κινηματογράφου, όλοι έχουμε δει αδυσώπητες καταδιώξεις αστυνομικών σε αδίστακτους παραβατικούς που οδηγούν ακόμη και ανάποδα στη φορά του δρόμου για να διαφύγουν...

Αν η ζωή όντως μιμείται την τέχνη, στην Ελλάδα βρισκόμαστε στο κεφάλαιο «αστυνομικές ταινίες δράσης» και πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα.

Τα κρούσματα ξεκίνησαν στον Έβρο με διακινητές να οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία για να διαφύγουν και τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά την τελευταία εβδομάδα.

Το σημερινό στη Θεσσαλονίκη ήταν το πιο σοβαρό. Διαβάστε την περιγραφή του Θοδωρή Τσαϊρίδη, προέδρου των Αστυνομικών της Θεσσαλονίκης:Οι αλλοδαποί μπήκαν ανάποδα στη Λαγκαδά με κλεμμένο όχημα που δηλώθηκε στη Χαλκιδική, και προσπαθώντας να διαφύγουν προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε οχήματα (αλλά και σε περιπολικά) μέχρι τη στιγμή της σύλληψής τους.Όπως αντιλάμβάνεστε και από τη φωτογραφία, είναι μάλλον προϊόν καλής τύχης η αποφυγή κάποιου δυστυχήματος με οδηγό, επιβάτη ή πεζό που βρέθηκε στο δρόμο τους τις επίμαχες στιγμές...

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ γράφει για την τρελή κατραδίωξη:

Δύο άτομα που επέβαιναν σε όχημα συνελήφθησαν μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο οδηγός του οχήματος, το οποίο είχε δηλωθεί για κλοπή στη Χαλκιδική, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών. Στη συνέχεια, στην προσπάθεια του να ξεφύγει, συγκρούστηκε με τρία οχήματα.

Τελικά,το όχημα ακινητοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Βενιζέλου και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο επιβαίνοντες.


ΠΗΓΗ   makthes.gr