Αποτέλεσε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα καθώς το βίντεο έγινε viral


Ο λόγος για την κ. Τούλα η οποία όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της για να την απεγκλωβίσουν, θέλησε να τους ρωτήσει αν θέλουν καφέ.
Η γλυκιά γιαγιά που συγκίνησε τους πυροσβέστες

Οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν το σπίτι της ηλικιωμένης κυρίας στη Φυλή προκειμένου να τη βοηθήσουν να απομακρυνθεί λόγω της φωτιάς που μαινόταν στην περιοχή, ενώ αυτή επέμενε να τους περιποιηθεί και να τους φτιάξει καφέ.

Η φωτιά στην περιοχή έσβησε και η κυρία Τούλα επέστρεψε στο σπίτι της. Οι αστυνομικοί την επισκέφτηκαν και εκείνη έφτιαξε τελικά τον καφέ που δεν πρόλαβε να τους φτιάξει εκείνο το βράδυ.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ βλέπουμε την κυρία Τούλα να υποδέχεται τους αστυνομικούς με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη της.

«Σας λυπήθηκα. Λέω, κάτσε να φτιάξω ένα καφεδάκι να πιείτε, είσαστε μέσα στη φωτιά και καιγόσαστε. Λυπάμαι αγόρι μου. Σας βλέπω εκεί πέρα και λυπάμαι για όλα τα παιδιά μέσα στη φωτιά που καιγόσαστε και τρέχετε» είπε στην κάμερα η κύρια Τούλα και λίγο μετά έφτιαξε καφέ σε αυτούς που της έσωσαν τη ζωή.

«Ήταν πολύ ευχάριστη η κυρία Τούλα. Και μέσα στο περιπολικό είχε το καλαμπούρι της», δήλωσε αστυνομικός που βοήθησε την κυρία Τούλα να εκκενώσει το σπίτι της.ΠΗΓΗ   toendiaferon.gr