Βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία μοιάζουν να είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας το πρωί του περασμένου Σαββάτου στα διόδια του Λαγκαδά, στον δρόμο Σερρών – Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σούζυ Καζαντζίδου για τον Alpha, ένας 31χρονος Τούρκος έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα το όχημά του να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί. Η μηχανή του αυτοκινήτου βρέθηκε 50 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης! Υπολογίστηκε ότι ο 31χρονος κινούνταν με 192 χιλιόμετρα την ώρα.

Ο 31χρονος αφού βγήκε από το αυτοκίνητό του θέλησε να ευχαριστήσει τον Αλλάχ. Έστρωσε το χαλί της προσευχής και γονάτισε στη γη. Οι πυροσβέστες τον περίμεναν να τελειώσει. Ξαφνικά κινήθηκε εναντίον τους και άρχισε να τους χτυπά.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε φυλάκιση τριών ετών και 10 μηνών με ανασταλτικό χαρακτήρα. Ο 31χρονος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη κατά συρροή και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Πηγή thestival.gr